MESAUDA F09 FLAT CONCEALER BRUSH

Επίπεδο πινέλο Concealer.

7,50

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Προσθήκη στα αγαπημένα σου
Κωδικός προϊόντος: 146609 Κατηγορίες: , , , , ,

Πινέλο για Concealer με συμπαγές σχήμα, ιδανικό για την εφαρμογή υγρού και κρέμας Concealer κάτω από τα μάτια και την απόκρυψη της ερυθρότητας.  Το στρογγυλεμένο άκρο επιτρέπει στο προϊόν να εφαρμόζεται στο δέρμα με λίγο περισσότερη πίεση για πλήρη κάλυψη.

Κατασκευασμένο από συνθετική τρίχα με αντιμικροβιακή επεξεργασία, ανθεκτικό στη διάβρωση, επιχρωμιωμένο με χαλκό και ξύλο σημύδας, με 6 στρώσεις προστατευτικής βαφής.

Cruelty-free.

Πώς να φορέσετε Concealer στο πρόσωπο: Για να κρύψετε τις κηλίδες ή τις κοκκινίλες, ταμπονάρετε λίγο Concealer στην επιφάνεια κάθε σημείου και στη συνέχεια ανακατέψτε απαλά προς τα έξω με το πινέλο. Λίγο είναι αρκετό, για να αποφύγετε το αποτέλεσμα κεριού. Τέλος, επιδιορθώστε τα πάντα με Πούδρα για ένα άψογο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

 

TIPS

Πώς να φροντίσετε τα πινέλα μακιγιάζ!!
Θυμηθείτε να πλένετε τακτικά τα πινέλα σας. Πλύνετε τα πινέλα με ζεστό νερό και ήπιο σαμπουάν. Αποφύγετε να αφήνετε το νερό να πάει στην ξύλινη λαβή. Μετά το ξέπλυμα, επιστρέψτε τις τρίχες στο αρχικό τους σχήμα και αφήστε τη βούρτσα να στεγνώσει όρθια με τις τρίχες στραμμένες προς τα κάτω ή στο πλάι.
Με το πλύσιμο τακτικά με νερό και ένα κατάλληλο προϊόν καθαρισμού, τα πινέλα θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Our offer