Hot20%

“100% NATURAL BALM” CLEOSENSE

Φυσικό Βάλσαμο για Πρόσωπο & Σώμα, CLEOSENSE

Original price was: €15,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €12,00.

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Προσθήκη στα αγαπημένα σου
Κωδικός προϊόντος: 4447 Κατηγορίες: , , , ,

Η Ξηρή Επιδερμίδα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου και κυρίως τον χειμώνα, στερείται λιπιδίων, με αποτέλεσμα να υπάρχει αίσθηση “τραβήγματος” και “ευαισθησίας”.

Η νέα σειρά της CLEOSENSE με το 100% NATURAL BALM, επαναφέρει την “άνεση” και τη θρέψη της επιδερμίδας.

Βιολογικό Λάδι Ελιάς και  έλαιο Καρύδας δένουν γλυκά με το μελισσοκέρι, για να δώσουν ένα βάλσαμο με  μαλακή υφή  και  άρωμα πούδρας!!

Το Βιολογικό Λάδι Ελιάς είναι πλούσιο σε φυτοστερόλες και γλυκολιπίδια, ένα εξαιρετικό συστατικό για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Οι φυτοστερόλες είναι μόρια που βρίσκονται σε φυτά και ξηρούς καρπούς και μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της γήρανσης του δέρματος. Τα γλυκολιπίδια αντίστοιχα  μπορούν να βοηθήσουν στην περιποίηση και την ενυδάτωση του δέρματος.

Tο λάδι καρύδας είναι ένα από τα κύρια βρώσιμα έλαια που χρησιμοποιείται επίσης εκτενώς στην περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι πλούσια πηγή βιταμίνης Ε, πολυφαινολών και λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας, τα οποία καθιστούν το λάδι καρύδας έναν εξαιρετικό αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακό και ενυδατικό παράγοντα. Είναι επίσης αποτελεσματικό στη θεραπεία διαφόρων δερματικών παθήσεων όπως δερματίτιδα, αλλεργίες, λοιμώξεις, πρόωρη γήρανση του δέρματος και βλάβη από τον ήλιο. Ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες καθώς μειώνει την απώλεια νερού από την επιφάνεια του δέρματος αποκαθιστώντας την υδρολιπιδική μεμβράνη.

 

100% NATURAL BALM,  CLEOSENSE. Ότι πιο αγνό για την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Η μαλακή υφή Βάλσαμου (balm),  του επιτρέπει να χρησιμοποιείται για μασάζ σε πρόσωπο και σώμα.

 

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα του “100% NATURAL BALM” , σε πρόσωπο και σώμα, όποτε νοιώθετε την Ανάγκη!!

TIPS

Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο και σώμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ιδιαίτερα σε ξηρά και σκληρά σημεία, όπως φτέρνες, γόνατα και αγκώνες.

Η μαλακή υφή Βάλσαμου, του επιτρέπει να χρησιμοποιείται για μασάζ σε πρόσωπο και σώμα.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.